Wie zijn wij?

PgbDossier wordt gemaakt door PZN, een softwarebedrijf dat zich sinds 2004 heeft gespecialiseerd in software en websites in de thuiszorg en Pgb sector. Op dit moment worden al duizenden Pgb's met ons systeem beheerd, naar volle tevredenheid van de gebruikers. Uit ons laatste tevredenheidsonderzoek kregen wij van onze gebruikers een 8.

Wij hebben vooruitgang en ontwikkeling hoog in het vaandel staan, geregeld updaten we onze software met nieuwe mogelijkheden en toepassingen. We zijn constant in gesprek met de SVB, het ministerie van VWS, Zorgkantoren en uiteraard met u, onze gebruikers, om voor nieuwe mogelijkheden binnen het systeem te zorgen.

Helpdesk

PgbDossier beschikt over een telefonische én email helpdesk waar vakkundige medewerkers u ondersteunen bij het gebruik van de software. U kunt ons per email 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken en telefonisch op werkdagen tussen 9.30 en 18.00. De helpdesk is gratis.

Interesse in PgbDossier?

Bent u geïnteresseerd in onze software, wilt u een demo of wilt u de mogelijkheden doorspreken, neem dan contact op met ons op 020 68 174 43 of stuur ons een bericht.