Rondleiding door PgbDossier

aanmelden

PgbDossier: een veilig en betrouwbaar pgb-beheersysteem

Na uw aanmelding bij ons krijgt u een eigen pgb-beheersysteem, online, veilig en altijd toegankelijk vanaf elke computer. Met dit systeem kunt u eenvoudig de Pgb-administraties van al uw cliënten bijhouden. Of u nou tien of honderden Pgb's beheert, PgbDossier bespaart u tijd en geld. De gegevens die u opslaat worden versleuteld en zijn dus voor niemand anders toegankelijk. U krijgt voor elke cliënt een PgbDossier waarin alle zorgverleners, tarieven, gewerkte uren, facturen, onkosten, documenten etc. handig en overzichtelijk worden weergegeven. Daarnaast kunt u met een muisklik het budgetoverzicht (uitgaven en balansen), urenbriefjes of de verantwoording maken.

homepage van PgbDossier aanmelden

Alle zorgverleners

Om de Pgb-administratie van uw cliënten goed te kunnen beheren, voert u alle zorgverleners per cliënt in. Zorgverleners die per uur worden betaald, per factuur of die een vast bedrag per maand ontvangen (loondienst); PgbDossier is voor alle varianten geschikt. Bovendien kunt u per zorgverlener documenten, zoals contracten en kopie id-bewijs uploaden en zo een dossier aanleggen.

Naar boven

urenfacturen aanmelden

Uren bijhouden

Met PgbDossier houdt u eenvoudig de gewerkte uren per zorgverlener bij. U voert één keer in welke zorgverlener wat doet en hoeveel deze hiervoor ontvangt. Daarna is het bijhouden van de uren een fluitje van een cent. U kunt herhaalafspraken maken en vaste uren per week of maand invoeren.

Naar boven

uren invoeren aanmelden

Flexibel en overzichtelijk

Het salaris van een zorgverlener bestaat uit meer dan alleen de gewerkte uren. Daarom is er ook ruimte voor overige kosten als vakantiegeld en reiskosten. Ook de facturen van de zorgverleners kunt u invoeren.

kosten invoeren aanmelden

Alle formulieren automatisch ingevuld

Wanneer u alle gewerkte uren en kosten heeft ingevoerd, berekent PgbDossier automatisch het budgetoverzicht, de urenbriefjes, het belastingformulier en het Pgb verantwoordingsformulier. De rekenmachine heeft u niet meer nodig. Bovendien kunt u uw cliënten heldere overzichten laten zien.

Naar boven

verantwoordingsformulier aanmelden

Urenbriefjes van alle zorgverleners

Ook de declaratieformulieren van alle zorgverleners worden automatisch door PgbDossier uitgerekend. Zowel u als de zorgverlener weten per maand exact wat er is verdiend. Als extra service kunt u, als u dat wilt, de zorgverlener toegang geven tot zijn eigen urenoverzichten en agenda.

Naar boven

declaratieformulier aanmelden

Budgetoverzicht

PgbDossier geeft u per cliënt een budgetoverzicht: alle uitgaven uitgesplitst naar Wlz en Wmo met een balans per maand en totaalbalans. Zo bent u altijd op de hoogte, van de bestede en nog te besteden bedragen.

Naar boven

declaratieformulier aanmelden

Planning

Met PgbDossier krijgt u ook een gebruiksvriendelijk planningsysteem. Hiermee kunt u snel en eenvoudig afspraken maken en weet u altijd wie wanneer komt werken bij uw cliënten. U kunt zelfs de zorgverleners uitnodigen om aan te geven wanneer ze kunnen werken. Zo wordt plannen wel erg gemakkelijk.

Naar boven

planning aanmelden